Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

ODAMIZA VE BOLU’MUZA TOGG HAYIRLI OLSUN

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda yapılan kura çekimi neticesinde 67. sıradan almaya hak kazandığımız yerli ve milli ilk elektrikli otomobil olan TOGG T10X akıllı cihazı teslim alınarak, Odamız da lansmanı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Türk İş Dünyasının lideri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız, Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı ve TOBB’unda hissedarı olduğu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG T10X akıllı cihazı Bolu Ticaret ve Sanayi Odamızın envanterine kaydedildi.

Odamız da gerçekleştirilen TOGG aracımızın lansmanında konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, “Ülkemizin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG T10X akıllı cihazını Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bolu İş dünyamıza ve ilimize kazandırmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu gurur ve mutlulukla Yerli ve milli otomobilin ülkemize kazandırılmasında öncü olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Türkiye’nin ilk elektrikli otomobil fabrikasının kurulmasında etkin rol oynayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve emeği geçen herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin” dedi.

Haber Tarih: 15 Eylül 2023
Menü Görüntüle