ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDULLAH ALEMDAR, TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU İLE BİRLİKTE KIRGIZİSTAN’DA

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği İş ve Yatırım Forumu’nun Kırgızistan’ın Issık Gölü’nde gerçekleştirilen toplantısına katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah Alemdar, Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkmenistan iş dünyası temsilcileri, Oda/Borsa Başkanları ve Eurochambres Başkanı Vladimír Dlouhý‘in katıldığı, başkanlığını Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği’nin düzenlediği Türk Dünyası Kırgızistan İş ve Yatırım Forumu’na iştirak etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah Alemdar, forumda Türk dünyasından katılımcılar ile çeşitli görüşmelerde bulunarak Bolu ekonomisi, sektörel yapısı, ihraç-ithal ürünleri ve yatırım olanakları ile ilgili bilgiler verdi.

Haber Tarih: 28 Haziran 2024