BOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI TSE KALİTE BELGESİNİ YENİLEDİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın sahip olduğu TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, 02 Temmuz 2024 tarihinde TSE Baş Denetçisi Reşit Yazıcıoğlu tarafından gerçekleştirilen denetimin ardından yenilendi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin doğru hizmetleri en kaliteli şekilde alabilmesi, hizmet kalitesinin devamlı olması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Odamızın ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş Denetçisi Reşit Yazıcıoğlu tarafından gerçekleştirildi. Yazıcıoğlu’nun dokümantasyona ve kurum hizmetlerine yönelik denetiminin ardından kurum personeli ile yapmış olduğu görüşmelerin neticesinde Odamızın belgesinin geçerliliğinin devamına karar verdi. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgemizin yenilenmesi noktasında TSE Baş Denetçisi Reşit Yazıcıoğlu’na ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz. Kalite Sistemlerimizin bundan sonra daha da geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğin gerçekleştirilmesi amacıyla üyelerimize yönelik çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Haber Tarih: 02 Temmuz 2024