Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

BOLU İLİ İHRACATLA GÜÇLENİYOR PROJESİ SERTİFİKA TÖRENİ ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Odamız tarafından hazırlanan TR42/24/TD/0011 nolu Projesi ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan Teknik Destek Programı kapsamında ‘Bolu İli İhracatla Güçleniyor’ projesi kapsamında Gena Eğitim & Danışmanlık firması tarafından verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan Odamız üyesi 6 firmaya sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, E-Ticaret çalışma grubundan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Yaman, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Bolu İli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mesut Çınar, Gena Eğitim & Danışmanlık firma yetkilisi Hacer Civelek, Odamız Üyesi Dms Endüstri Ambalaj Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Mehmet Çakmak, Boliş Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. firma temsilcisi Gökhan Yıldırım, Tunçay Kontraplak Orman Ürünleri İnşaat Turizm Tic. ve San. Ltd. Şti. firma yetkilisi Şura Öztunçay ve firma çalışanları, MFT Deri Dizayn San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Mehmet Fazlı Türker, Teknomil Makine Metal Parça San. ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilileri Nevzat Ertürk ve Burak Yakalı, Ziya Akman (Akman Kontraplak Ve Papel İmalat Sanayi) firma yetkilisi Sena Akman Ertunç ve Odamız Genel Sekreteri İsmail Gören katıldı.

Düzenlenen programda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, İlimiz ihracatının geliştirilmesi noktasında ilki gerçekleştirilen Bolu İli İhracatla Güçleniyor Projesi’nin önemli bir adım olduğunu, her zaman üyelerimizi yurt dışına açılması konusunda Oda olarak ortak çalışmalar içerisinde olmaya ve destek sağlamaya devam edeceğini söyledi.

Konuşmanın ardından projeye katılan firmalara sertifikaları verildi.

Haber Tarih: 04 Temmuz 2024
Menü Görüntüle