BAŞKAN ABDULLAH ALEMDAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Alemdar mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı; sevincimizi, mutluluğumuzu, ekmeğimizi ve aşımızı paylaştığımız en müstesna anlardır.

Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; İnsanlığın evrensel değerleri olarak kabul edilen yardımseverlik ve paylaşmanın her daim hayatımızda olmasını, bütün insanlığa huzur, hoşgörü, mutluluklar getirmesini diler, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularla kutlarım” dedi.

Haber Tarih: 26 Haziran 2023