8. KADIN EMEK PAZARI HİGHWAY OUTLET AVM’DE AÇILDI

Odamız koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonuyla bu yıl 8. düzenlenen “Kadın Emek Pazarı” Highway Outlet AVM’de açıldı.

İlimizde üreten kadınlara destek olmak amacıyla TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl 8. düzenlenen, yöresel ve el emeği ürünler üreten kadın girişimci ve işletmelerin ürünlerini ziyaretçilere sunma ve tanıtma olanağı buldukları “Kadın Emek Pazarı”nın açılışı gerçekleştirildi. 10-19 Kasım 2023 tarihleri arasında 10 gün boyunca açık olacak pazarda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, açılan tüm stantları sırayla gezerek el emeği ürünler üreten kadın girişimci ve işletmeler ile sohbet etti, çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Haber Tarih: 10 Kasım 2023