Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

15. İZZET BAYSAL SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLÜ SOLMAZ BAYSAL’IN

15 izzet baysal sosyal sorumluluk odulu solmaz baysalin 20220516110737

16.05.2022

Odamız tarafından 2006 yılından bu yana her yıl İzzet Baysal’a Şükran Günlerinde verilmekte olan İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülü’nün bu yılki sahibi İzzet Baysal Vakfı Ahmet Baysal’ın eşi Solmaz Baysal oldu. Ödül, Odamızda düzenlenen bir törenle Solmaz Baysal’a takdim edildi.

Törene Belediye Başkan Vekili Ahmet Yılmaz, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Özalp, İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, BAİBÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Haluk Saygılı, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Vakıf Mütevelli Heyet üyeleri, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Yönetim Kurulu, Meclis ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Haşim Ulusoy ve Kent Konseyi Üyeleri, il müdürleri ve STK’ların temsilcileri katıldı.

Tören programı öncesinde BAİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Can Doğan ve ekibi tarafından konuklara “Sanatkar Yönüyle İzzet Baysal” isimli Türk Halk Müziği dinletisi sunuldu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, İzzet Baysal’ın örnek hayırseverliğinin yanı sıra çok önemli bir girişimci olduğunun altını çizerek İzzet Baysal’ın iş insanlığı ve girişimcilik hikayesinden önemli kesitler aktardı.
Başkan Ateş, konuşmasının devamında ödülün bu yılki sahibinin, Bolu halkının oy çokluğu, Seçici Kurulun da oybirliğiyle Solmaz Baysal olduğunu açıkladı.

Solmaz Baysal’ın hayatından kesitlerin anlatıldığı gösteriminin ardından program İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, BAİBÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Yılmaz’ın konuşmalarıyla devam etti. Sonrasında ise 15. İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülü Solmaz Baysal’a takdim edildi.

Tören, hediye takdimi ve günün anısına yapılan fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber Tarih: 16 Mayıs 2022
Menü Görüntüle