12-15 EYLÜL 2024 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN BOLU FUARI İLE İLGİLİ ODAMIZDA BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Yurt İçi ve Yurt Dışı Fuarlar Çalışma Grubundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Özçelik ve SEF Fuarcılık firma yetkilisi Serdar Erdoğan, İlimizde yayın yapan basın mensuplarının katılımlarıyla ile birlikte bu yıl 12-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Bolu Fuarı hakkında basın toplantısı düzenlendi.

Gerçekleştirilen basın toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu fuarı ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’miz tarafından yayınlanan ulusal fuar takviminde yer alan ve geleneksel hale gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Yapı, Mobilya ve Ev Tekstil Bolu Fuarımız Sef Fuarcılık firması ile birlikte bu yıl 12-15 Eylül 2024 tarihleri arasında Kalıcı Konutlar Pazar Yeri fuar alanında Bolu halkımıza ve ziyaretçilere kapılarını açacaktır.  Geçen yıl 52 firmanın katıldığı, 1500’ün üzerinde markanın yer aldığını ve 60 bine yakın kişinin ziyaret ettiği fuarımıza bu yılda şu ana kadar 40 firmamız katılım başvurularını yapmıştır. Fuarımıza katılmayı düşünen diğer firmalarımızın da hızlı hareket ederek yerlerini alması konusunda ve bu fuarımızın duyurulması noktasında siz değerli basın mensuplarımızdan desteklerinizi bekliyoruz. Bu yılda çok sayıda katılıma sahne olacağını beklediğimiz fuarımıza ilimiz ve ilçelerimizde bulunan tüm kamu, kurum, kuruluşlarımız, STK’larımız ve halkımızı davet ediyoruz.  Bolu iş dünyası olarak bizim önemle üzerinde durduğumuz bir konu fuardır. Çünkü ilimizin ve ülkemizin ticaretinin tanınması ve gelişmesi, firmalarımızın ürettiğini tanıtıp – satabilme noktasında fuarlar çok önemli bir konuma sahiptir. Çünkü fuarlarda ürünler doğrudan müşteriyle buluşmaktadır.  Bu anlamda Ankara ve İstanbul gibi iki metropol kentin arasında son derece önemli bir konumda yer alan Bolu, fuarcılık konusunda Ülkemizin bir cazibe merkezi konumunda olabilecek bir ilimizdir. Bolu Fuarı’mızın İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber Tarih: 04 Temmuz 2024