Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

100. YIL BOLU FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇTI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde İlimizde geleneksel hale gelen Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında, 100. Yıl Bolu Fuarı adıyla gerçekleştirilen Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı, Bolu Belediyesi Kalıcı Konutlar Fuar Alanı’nda kapılarını ziyaretçilere açtı.

Düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi  Erkan Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, BAİBÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin İl Jandarma Komutanı J.Alb.Mehmet Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Yalova Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin, kurum müdürleri, STK Başkan ve temsilcileri, firma sahipleri ve vatandaşlar katıldı.

Expolife Fuarcılık firma sahibi Serdar Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu iş dünyası olarak fuarların ilimiz ve ülkemizdeki öneminden bahsederek; “Fuarlar bizim önemle üzerinde durduğumuz bir konudur. Çünkü ilimizin ve ülkemizin ticaretinin gelişmesi noktasında fuarlar çok önemli bir konuma sahiptir.  Fuarlar, firmalarımızın ürettiğini tanıtıp – satabilme noktasında en iyi organizasyonlardır. Çünkü fuarlarda ürünler doğrudan müşteriyle buluşmaktadır. Bu doğrultu da hedefimiz, fuarımızın başarı grafiğinin her yıl artarak ilerlemesi ve önümüzdeki yıllarda devam ederek süreklilik kazanmasıdır” dedi.

Konuşmasının son bölümünde İlimizde Ulusal ve Uluslararası fuar organizasyonlarının yapılabilmesi adına güzel bir fuar alanına ihtiyaç duyulduğu ve yetkililerden destek bekledikleri belirten Başkan Alemdar,  fuara katılan ve organizasyona katkı sağlayan firmalara, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Milletvekilleri İsmail Akgül ile Türker Ateş ve Vali Erkan Kılıç’ın konuşmalarından sonra fuara sponsor olan firmalara plaket takdimi gerçekleştirildi, fuarın açılış kurdelesi kesildi ve stantlar ziyaret edildi.

Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Bolu Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı 24 Eylül 2023 Pazar akşamına kadar her gün 10.30-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Haber Tarih: 23 Eylül 2023
Menü Görüntüle