Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

ODAMIZ İLE GÜVEN HASTANESİ VE NBA GÜVEN TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Odamız ile Güven Hastanesi ve NBA Güven Tıp Merkezi arasında odamız üyelerinin sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarına katkı sunmak amacıyla indirim protokolü imzalandı.

Odamızda gerçekleşen imza törenine Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Güven Hastanesi Yurt İçi Pazarlama Direktörü Ela Ayhan, Kurumsal İlişkiler Uzmanı Emrah İnanç ile Hazal Varlı, TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Emine Yüce, kurul üyeleri ve Odamız Genel Sekreteri İsmail Gören katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “ Odamız üyelerinin sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarına katkı sağlamak adına kaliteli sağlık hizmeti sunan kurumlardan olan Güven Hastanesi ve NBA Güven Tıp Merkezi Sağlık Hizmetleri ile bir indirim protokol imzaladık. Protokol kapsamında Odamız üyeleri, birinci derece yakınları ve üyelerin sahip olduğu işyerlerinde çalışan personelleri, Güven Hastanesi ve NBA Güven Tıp Merkezi’nden alacakları sağlık hizmetlerinden indirimli fiyatlar üzerinden yararlanabilecekler. Bu vesile ile üyelerimiz ve iş dünyamıza sağlık ve huzur dolu yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber Tarih: 07 Haziran 2023
Menü Görüntüle