Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

BAKAN YARDIMCISI BÜYÜKDEDE ODAMIZDA

bakan yardimcisi buyukdede odamizda 24502

28.11.2022

T.C. Sanayi Ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, odamızda düzenlenen toplantıda Bolu iş dünyası ile bir araya geldi.

Bolu Valiliği Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinesinde, odamız ev sahipliğinde düzenlenen ‘Sanayiciler ve İş İnsanları Buluşması’ toplantısı Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’nin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, ilimiz ve iş dünyasını yakından ilgilendiren Organize Sanayi Bölgesi Kanunu, Arçelik Islah OSB, Yeniçağa ve Dörtdivan OSB konularında Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’ye ve katılımcılara bilgiler aktardı. Ayrıca Başkan Ateş, Organize Sanayi Bölgeleri dışında kalan alanlar için alınan % 1.13’lük tevhit te vergi sorunu hakkında ve Enflasyon Muhasebesine geçilmesi noktasında önemli açıklamalarda bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ise, Bolu’nun eşine ender rastlanan bir il olduğunu söyleyerek, nitelikli personel, ulaşım ağlarına erişim ihtiyaçlarının karşılanması, Üniversite ile sanayinin buluşması ve sanayi alanlarının geliştirilmesi noktalarında Bakanlık olarak her zaman çözüm odaklı çalıştıklarını ifade etti. 

Açılış konuşmaları sonrasında Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Ali Gülen, ‘Bolu İli Sanayi Potansiyeli’ konulu bir sunum yaptı. 

Sunumun ardından Sanayici ve İş insanlarının sorunlarının yerinde tespiti ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi için soru ve cevap kısmına geçildi. 

Toplantının ardından Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, ziyaretin anısına Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Anı Defterini imzaladı ve Başkan Türker Ateş tarafından kendisine Artemis Heykeli hediye edildi. 

Odamız da gerçekleştirilen programın ardından Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, odamız üyesi Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Yorglass Fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Fabrika ceosu Semavi Yorgancılar’dan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Haber Tarih: 28 Kasım 2022
Menü Görüntüle