Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

BOLU İŞ DÜNYASI DEPREM BÖLGESİ İÇİN “TEK YÜREK”

bolu is dunyasi deprem bolgesi icin tek yurek 29266

07.02.2023

Kahramanmaraş ve çevresindeki 9 ili de etkileyen deprem felaketleri sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve AFAD işbirliği ile başlatılan yardım kampanyasına Bolu iş dünyasından da destek geldi.

Odamız organizasyonuyla hazırlanan yardım tırları, yardım malzemelerini depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere deprem bölgesine hareket ettiler. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, yaptığı açıklamada son bir asırda yaşadığımız en büyük felaketlerden birisi olarak merkezi Kahramanmaraş olarak tespit edilen ve Kahramanmaraş’ın yanı sıra Hatay, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana illerimizde de yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 olarak ölçülen deprem felaketlerinin tüm milletimizi üzüntüye boğduğunu ifade ederek, depremlerin açtığı yaraları sarmak için ülke olarak yine tek yürek olduklarını dile getirdi.

Başkan Ateş, yaptığı açıklamada; “Bu zor günleri her zaman olduğu gibi el ele vererek birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşacağız. Depremlerin ardından TOBB ve AFAD işbirliğiyle başlatılan yardım kampanyasına destek olmak için biz de Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak hemen harekete geçtik. Üye firmalarımızın ve vatandaşlarımızın destek ve katkılarıyla yardım tırlarını hazırlayıp yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırmak üzere yola çıkardık. Sergiledikleri örnek duyarlılık ve sorumluluk ile bu anlamlı kampanyanın hayata geçirilmesine ön ayak olan TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulumuza, AFAD’a ve kampanyamıza malzeme sağlayarak destek veren tüm firmalarımıza, kuruluşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Böyle yıkıcı depremlerin tekrarlanmaması hepimizin en büyük temennisidir. Deprem felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm milletimize geçmiş olsun” dedi.

Haber Tarih: 07 Şubat 2023
Menü Görüntüle