Bolu TSO

Çevrimiçi
Bolu TSO

Merhaba 👋

Bize soru sorabilirsiniz?

Yükselen Markalar Türkiye Projesi Başlıyor!

etkinlik detay ym

Sayın Üyemiz,
Türkiye genelinde kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve artırılması amacıyla İstanbul Ticaret Odası’nın desteği ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu ve Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği tarafından hayata geçirilen Yükselen Markalar projesi başlıyor.

“Yükselen Markalar Türkiye” isimli proje ile projeye katılım sağlayan ve kendi ürünlerini üreterek satışa başlamış kadın girişimcilerimizin;

Markalaşmalarının sağlanması, Kültürel öğeleri taşıyan ürünlerin tasarlanması, sergilenmesi ve pazarlanmasına katkıda bulunulması, Yurtdışında bilinen küresel bir marka oluşturarak, katma değeri yüksek ürünlerle ihracat yapılmasına destek olunması hedeflenmektedir.

Proje İstanbul Ticaret Odası’nın desteğiyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yetkilileri tarafından yürütülecektir. Proje kapsamında katılımcılara, alanında uzman iş insanları tarafından eğitimler verilecek ve belirlenen sektörlerde /konularda katılımcılara mentörlük yapılacaktır. “Yükselen Markalar Türkiye” projesine, kendi ürünlerini üreterek satmaya başlamış kadın girişimcilerin başvurmaları beklenmektedir.

Proje kapsamında;

1-) Moda / Tekstil / Tasarım

  • Giyim ve Aksesuar (ayakkabı, çanta, takı, gözlük vb.)
  • Ev Tekstili ve Dekoratif Ürünler

2-) Kozmetik – Bakım Ürünleri

3-) Kültürel Öğeleri Yansıtan Ürünler

4-) Gıda Ürünleri

Sektörlerinde,  kendi ürünlerini üreterek, satmaya başlamış kadın girişimcilerin başvurmaları beklenmektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru için;
https://tr.surveymonkey.com/r/yukselenmarkalar

Son başvuru tarihi: 15 Eylül 2024