9. KADIN EMEK PAZARI HİGHWAY OUTLET AVM’DE AÇILDI

Odamız koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonuyla “9. Kadın Emek Pazarı” Highway Outlet AVM’de açıldı.

İlimizde üreten kadınlara destek olmak amacıyla TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl 9’ncusu düzenlenen, yöresel ve el emeği ürünler üreten kadın girişimci ve işletmelerin ürünlerini ziyaretçilere sunma ve tanıtma olanağı buldukları “Kadın Emek Pazarı”nın açılışı gerçekleştirildi. 12 Mayıs 2024 tarihlerine kadar açık olacak pazarda Odamız Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Yaman, TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce ve Başkan Yardımcısı Özlem Gökdemir, açılan tüm stantları sırayla gezerek el emeği ürünler üreten kadın girişimci ve işletmeler ile sohbet ettiler, çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar.

Haber Tarih: 11 Mayıs 2024