YÖNETİM KURULUMUZDAN ARÇELİK DİREKTÖRÜ KARAHASANOĞLU’NA ZİYARET

05 Nisan 2019 Cuma - Odamız Yönetim Kurulu, Arçelik A.Ş. Bolu Pişirici Cihazlar İşletmesi Ürün Direktörlüğü görevine atanan Alp Karahasanoğlu'na bir ziyarette bulundu.

İlimizde üretim, istihdam ve ihracatın en önemli kuruluşları arasında yer alan Arçelik A.Ş. Bolu Pişirici Cihazlar İşletmesi’ne gerçekleştirilen ziyarete Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Alemdar, Cumhur Özçelik, Melih Yaman ve Gürhan Gökdemir ile Genel Sekreter İsmail Gören katıldı.

Ziyarette Arçelik A.Ş. Bolu PCİ Ürün Direktörlüğü görevine atanan Alp Karahasanoğlu’na yeni görevinde başarı dilekleri iletildi. Başkan Ateş, Arçelik’in ve sahip olduğu kümelenmiş yardımcı sanayi tedarik ağının, Bolu ekonomisinin ana damarlarından birisi olduğunu ifade ederek, İlimiz ve ülkemiz ekonomisine, üretime ve ihracata büyük katkılar sağladığını söyledi. Başkan Türker Ateş ayrıca, gündemdeki istihdam seferberliği çalışmalarından da söz ederek, Arçelik A.Ş.’nin İlimizde istihdamda konusunda da her zaman en üst sıralarda bulunduğunu belirterek iş ve istihdama verdikleri destekten dolayı Karahasanoğlu şahsında Arçelik A.Ş. yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette Başkan Türker Ateş ve Oda Yönetim Kurulu, firmanın güncel faaliyetleri ile ilgili de Direktör Alp Karahasanoğlu’dan bilgiler aldı.

Duyurular   [Tümü]