VALİ ÜMİT VE BAŞKAN ATEŞ'TEN FABRİKA ZİYARETLERİ

04 Haziran 2021 Cuma / Vali Ahmet Ümit ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmalara bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Ahmet Ümit ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Başoğlu Kablo A.Ş., Gezer Ayakkabı A.Ş. ve Yeni Öztürk Kalıp Ltd.Şti.’ye birer ziyaret gerçekleştirdi.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Kaygusuz ve Bölge Müdürü Mustafa Gülen’in de iştirak ettikleri ziyaretlerinde Başoğlu Kablo A.Ş. firma sahibi Halil Başoğlu, Gezer Ayakkabı Terlik A.Ş. Fabrika Müdürü Erkan Yüksel ve Yeni Öztürk Kalıp Ltd.Şti. firma sahibi Mehmet Öztürk ile bir araya gelen Vali Ahmet Ümit ve Başkan Türker Ateş, firmaların çalışmaları hakkında bilgiler aldı, talep ve beklentilerini dinledi.