ÜYELERİMİZE YENİ İŞVEREN TEŞVİK VE DESTEKLERİ TANITILDI

13 Şubat 2019 Çarşamba - Odamız ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı İl Müdürlüklerinin işbirliğiyle düzenlenen yeni dönem işveren destek ve teşvikleri bilgilendirme toplantısı Odamızda gerçekleştirildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş’in evsahipliğinde yapılan seminere Bolu SMMM Odası Başkanı Yüksel Ceylan ve Oda yetkilileri, Odamız üyesi firmalar ve serbest muhasebeci-mali müşavirler katıldı.

Başkan Türker Ateş’in açılış konuşmasıyla başlayan programda sırasıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Turan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Timuçin Erem, kurumlarının işverenlere yönelik sundukları teşvik ve desteklerle ilgili bilgilendirme sunumları yaptı.

Toplantı, soru-cevap oturumuyla devam etti.

Duyurular   [Tümü]