Türkmenistan’da Enerji Projeleri ve Yatırım Konferansı (16 Ekim 2018, İstanbul)

İlgi: T.O.B.B.'nin 03.10.2018 Tarih ve 0411/14506 Sayılı Yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Etiket, 5 Mart 2017 tarihinde Tahran’da gerçekleştirilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) 16. Genel Kurulu’nda, EİT TSO Sekretaryası'nın 2018-2021 yıllarında TOBB tarafından yürütülmesinin kararlaştırıldığı iletilmektedir.
Bu çerçevede; 16 Ekim 2018 tarihinde TOBB, EİT TSO ve Türkmenistan Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde “Türkmenistan’da Enerji Projeleri ve EİT Bölgesinin Kalkınmasına Olan Etkileri” adlı bir Konferans ve ikili iş görüşmelerinin düzenleneceği belirtilmektedir. TOBB İstanbul Hizmet binasında gerçekleştirilecek olan etkinlik ile Türkmenistan’da devam eden enerji projelerinin tanıtılması hedeflenmektedir. Konferansın ardından, katılımcı Türkmen yetkililerinin temsilcileri ile firmalarımız arasında ikili görüşmelerin gerçekleştirilebileceği de ifade edilmektedir.
Katılmayı düşünen üyelerimizin katılım teyitlerini en geç 12 Ekim 2018 tarihine kadar TOBB’a (Adem Kula, Tel: 0212 324 95 42, E-posta: ecoci@tobb.org.tr) bildirmeleri gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine rica olunur.

Saygılarımızla,