TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NA ALMANYA FEDERAL DEVLET NİŞANI VERİLDİ

08 Temmuz 2021 Perşembe / Almanya Federal Cumhuriyeti tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na “Devlet Nişanı” tevdi edildi. Törene Başkan Türker Ateş de davetli olarak katıldı.

Başkan Türker Ateş, Almanya Federal Cumhuriyeti tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na “Devlet Nişanı” tevdi edilmesi vesileyle Almanya Federal Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Jürgen Schulz’un evsahipliğinde, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı’nın da katılımıyla Büyükelçilik Rezidansı’nda düzenlenen törene davetli olarak katıldı.

Vizyonu ve liderliğiyle Türk iş dünyasını yurt içi ve yurt dışında en iyi biçimde temsil etmeye devam eden değerli TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.