TAŞINMAZ TİCARETİ YÖNETMELİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI

11 Ocak 2019 Cuma - Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında emlak danışmanları için zorunlu tutulan mesleki yeterlilik belgesi ve yetki belgeleri bilgilendirme toplantısı sektör temsilcilerinin katılımıyla Odamızda yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Türker Ateş, mesleki yeterlilik belgelendirme konusunun bugün iş dünyası açısından önemine değindi. Başkan Ateş, mesleki yeterlilik belgelendirme kapsamının da meslekler itibariyle giderek arttığını ve şuanda 117 meslekte bu zorunluluğun bulunduğunu söyleyerek, mesleki yeterlilik belgelendirme faaliyetlerine MEYBEM işbirliğiyle devam ettiklerini belirtti.

Sonrasında ise Odamız Genel Sekreteri İsmail Gören, emlak danışmanlığı ve sorumlu emlak danışmanlığı meslekleri için MEYBEM tarafından yapılan mesleki yeterlilik belgelendirme süreci ile ilgili bir sunum yaptı. Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi de Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik ile getirilen düzenlemeler ve yetki belgeleri hakkında sunum gerçekleştirdi. Toplantı soru cevap oturumu ile sona erdi.

Duyurular   [Tümü]