TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI FATİH METİN ODAMIZDA

06 Kasım 2020 / Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, beraberinde Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Milletvekili Arzu Aydın ve parti teşkilatı ile birlikte Odamıza bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Türker Ateş ve Meclis Başkanı Halit Ergül’ün evsahipliğinde, Oda Yönetim Kurulumuzun da katıldığı ziyarette Odamızın coğrafi işaret çalışmaları, tarım ve kırsal kalkınma destekleri ile ilçelerde tarımsal üretimin arttırılmasına yönelik çalışmalar ve benzer birçok konu başlığında bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Yardımcısı Metin, özellikle coğrafi işaretler konusunda yaptığı gayretli çalışmalardan ve sergiledikleri başarıdan dolayı tüm Bolulular adına Odamıza ve Başkan Ateş’e teşekkür etti.

Bakan Yardımcısı Metin, Odamız hizmet birimlerini de ziyaret ederek çalışanlarımızla bir süre sohbet etti.