POLONYA TİCARET VE MÜTEAHHİTLİK HEYETİ

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden Odamıza alınan yazıda;

Ekonomi Bakanı Sn. Zafer Çağlayan başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonu ile 15-16 Mayıs 2012 tarihlerinde Polonya'ya yönelik olarak bir Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu heyete tarım ve gıda ürünleri, orman ürünleri, makine ve aksamları, otomotiv ve yan sanayi, demir ve demir dışı metaller, beyaz eşya, elektrikli ürünler ve kablolar, kimyevi maddeler, boru ve bağlantı parçaları, pompa ve kompresörler, doğal taşlar, madencilik, mücevherat, ayakkabı, halı, ambalaj ürünleri, mobilya, ilaç, medikal ürünler ve cihazlar, tekstil ve hazır giyim, bankacılık, inşaat makineleri ve malzemeleri ve müteahhitlik sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların iştirak edebileceği bildirilmektedir.

Polonya Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programına katılmak isteyen firmaların 7 Mayıs 2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar aşağıda irtibat bilgileri yer alan Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'ne başvurmaları gerekmektedir.

Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği

Sevcan ÖZKÖK, Tel: 0224 219 10 00/1906, E-Posta: ozkoks@uib.org.tr Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Eyüp KUKLEN, Tel: 0224 219 10 00/1905, E-posta: kuklene@uib.org.tr Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Faks: 0224 219 10 96