ODAMIZDAN VALİ AHMET ÜMİT'E ZİYARET

13 Kasım 2018 Salı - Bolu Valiliği görevine atanan Vali Ahmet Ümit'e Odamız tarafından bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarete Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Halit Ergül, Meclis Başkan Yardımcıları Murat Koca ve Kayhan Perçin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri Atila Çelikpençe, Lebibe Özçağlar, Abdullah Alemdar, İlkay Bayrak, Cumhur Özçelik ve Melih Yaman, Odamız Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Haluk Yerlikaya ile Genel Sekreter İsmail Gören katıldı.

Ziyarette Vali Ahmet Ümit’e atanmış olduğu Bolu Valiliği görevinde başarı dilekleri iletildi; ayrıca Bolu ekonomisi, sanayisi ve ticareti ile Odanın çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.