ODAMIZ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

13 Kasım 2018 Salı - Odamız Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Halit Ergül başkanlığında, Oda Meclis üyeleri ve konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda ilk olarak Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Oda Yönetim Kurulu’nun Ekim ayında gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin 38 maddeli faaliyet raporunun Meclise detaylı olarak sunumunu yaptı. Ateş, TOBB’de üstlenilen tahkim divanı üyeliği, Eurochambres Avrupa Şirketler Meclisi Genel Kurulu, Odanın Doğu Marmara Üniversite-Sanayi Konsorsiyumu, HİSER gibi projeleri, ay içinde dış ticaret, uygulamalı girişimcilik, yerli üretim logosu kullanımı gibi başlıklarda yapılan eğitim programları, mesleki yeterlilik belgelendirme sınavları, enflasyonla mücadele programı kapsamında yapılan faaliyetler, yerel kalkınma sempozyumu, çevre Odalarla yapılan görüşme ve ziyaretler, ilde katılım gösterilen komisyon toplantıları gibi birçok başlıkta son bir ay içinde Yönetim Kurulu tarafından yapılan çalışmaları anlattı.

Toplantıya konuk olarak katılan Odamız 2005-2009 dönemi Meclis Başkanı Umut Oran, yine toplantıya Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Dertli ile birlikte konuk olarak katılan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de toplantıda birer konuşma yaptı.

Toplantıda ayrıca Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ayhan Şamandar, Meclis üyelerine yüksek hızlı tren projesi ile ilgili sunum gerçekleştirdi.