ODA MECLİSİMİZİN OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI

08 Ocak 2019 Salı - Oda Meclisimizin Ocak ayı olağan toplantısı Meclis Başkanı Halit Ergül yönetiminde, Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı da beraberinde Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Yaman, Genel Sekreter Doç.Dr. Samettin Gündüz, Rektör Danışmanı Prof.Dr. Aydın Him ve İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu ile birlikte konuk olarak katıldı.

Toplantıda Oda Meclisi’nin gündemindeki konular görüşülerek karara bağlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Oda Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği aylık faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantının devamında BAİBÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı, BAİBÜ ve devam eden çalışmalar ve projeler ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca üniversite-sanayi işbirliğini geliştirme çalışmaları hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Duyurular   [Tümü]