LOJİSTİK SEKTÖRÜ U-ETDS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI

23 Kasım 2019 Cumartesi / Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yük-eşya taşımacılığı için 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yürürlüğe alınacak olan Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) bilgilendirme toplantısı Odamızda yapıldı.

Başkan Türker Ateş’in evsahipliğinde yapılan toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 13. Bölge Müdürlüğü, Uluslararası Nakliyeciler Derneği, sektör ile ilgili meslek kuruluşları ve bölgeden çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Toplantıda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Özbey, Bakanlık Uzmanları Dursun Savaş, Ufuk Can Akın ve TOBB Temsilcisi Şevval Teker tarafından yapılan sunumlarla Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi’nin işleyişi ve ayrıntıları ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca katılımcıların yönelttiği sorular cevaplandı.