KKYDP 13. ETABI ODAMIZDA ÜYELERİMİZE TANITILDI

27 Ağustos 2019 Salı - Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı 13. Etap bilgilendirme toplantısı Odamız ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle Odamızda gerçekleştirildi.

Başkan Türker Ateş, Meclis Başkanı Halit Ergül, Oda Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimizin evsahipliğinde yapılan toplantıya Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, beraberinde Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Şadiye Yalçın ve Bakanlık bürokratları ile birlikte konuk olarak katıldı.

Üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Türker Ateş, iş dünyasının çalışmalarına yaptığı katkı ve verdiği destekten dolayı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e teşekkür etti. Başkan Ateş ayrıca, tarımsal üretimin ve kırsal kalkınma projelerinin İlimiz açısından önemine değinerek, 13. etabın sektöre ve İlimize hayırlı sonuçlarla tamamlanmasını diledi.

Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in konuşmasıyla devam eden programda, Bakanlık yetkilileri tarafından 13. Etap hibe programının ayrıntıları ile ilgili sunumlar yapıldı. Toplantı, soru cevap oturumu ile devam etti.

Duyurular   [Tümü]