III. Saraybosna Uluslararası Yatırım Konferansı ve İş Forumu

DEİK’den alınan yazıda, 16-18 Mayıs 2012 tarihlerinde, Saraybosna’da, III. Saraybosna Uluslararası Yatırım ve İş Forumu Konferansı gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Güneydoğu Avrupa ülkeleri arasında ekonomik ilişkileri geliştirmek, yatırım ve ticari ilişkileri artırmak amacıyla düzenlenen Konferans’ın geçmiş yıllardaki katılımcıları arasında, Başbakan Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Sn. Ivo Josipovic, Sırbistan Başbakanı Sn.Mirko Cvetkovic, Başbakan Yardımcısı Sn. Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Sn.Ahmet Davutoğlu,eski ABD Başkanı Sn.Bill Clinton, İslam Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Şeyh Salih Kamil yer almaktadır.

Başta altyapı, enerji (hidro enerji santralleri), ahşap sanayi, tarım, turizm ve eğitim sektörleri olmak üzere çeşitli yatırım projelerinin ele alınacağı ve iş adamları arasında ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği Konferans’a, Bosna Hersek, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Karadağ ve Makedonya’dan üst düzey hükümet temsilcilerinin yanı sıra bölgenin önde gelen işadamlarının katılımı beklenmektedir.

Sözkonusu konferans hakkında detaylı bilgiye ve otel bilgisine
http://www.sarajevobusinessforum.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. Üyelerimiz, TOBB-DEİK organizasyonunda düzenlenen Türk işadamları heyetinde yer aldığı takdirde konferans katılım ücretinden muaf olacaktır. Kayıt yaptıran ve heyete dahil olmak isteyenlerin kayıt referans numaralarını DEİK’e iletmeleri gerekmektedir. Heyet ziyareti kapsamında konaklama, uçak bileti, ulaşım ve yemek katılımcılar tarafından karşılanmaktadır.

Bu bilgiler ışığında Saraybosna yatırım konferansına katılmak isteyen üyelerimizin, Odamızdan temin edecekleri başvuru formunu eksiksiz doldurarak 10 Mayıs 2012 Perşembe günü mesai bitimine kadar DEİK’e (
geren@deik.org.tr, Faks: 0212 339 50 65) iletmeleri rica olunur.