I. Uluslararası Ninawa Yatırım Konferansı

TOBB'dan alınan bir yazıda, DEİK/Türk-Irak İş Konseyi, Ninawa Yatırım Komisyonu işbirliğiyle, Irak Parlamentosu Başkanı Sayın Osama Al-Nujaifi'nin katılımlarıyla, 02-03 Mayıs 2012 tarihlerinde, Swiss Otel İstanbul'da 1. Uluslararası Ninawa Yatırım Konferansı'nın düzenleneceği, söz konusu seminere, Irak'tan Bakan, bürokrat ve özel sektör temsilcilerinin de iştirak edeceği, toplantı kapsamında Musul Vilayeti'nin yatırım ortamının yanı sıra, inşaat ve altyapı sektörlerindeki işbirliği fırsatları ve ihracat imkanlarının ele alınacağı, Musul'daki iş olanaklarına ve 2012 yılında inşaat ve altyapı ile ilgili açılacak devlet ihalelerine dair sunumlar yapılacağı toplantı kapsamında, ikili görüşmelerin de yapılacağı ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, söz konusu toplantıya katılmak isteyen firmaların katılım teyitlerini, aşağıdaki internet adresi üzerinden yapmaları ve DEİK'e (E-mail: nkilit@deik.org.tr, Faks: 0212 270 35 92) iletilmeleri gerekmektedir.

Web Adresi: