HSK BAŞKAN VEKİLİ YILMAZ'DAN BAŞKAN ATEŞ'E ZİYARET

15 Ocak 2021 Cuma / İlimizin yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Odamızda Başkan Türker Ateş'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’ın Başkan Türker Ateş’e gerçekleştirdiği ziyaretinde kendisine Yargıtay Üyesi Sabri Yılmaz, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adli Yargı Komisyonu Başkanı Serkan Özalp ve İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal de eşlik etti.

Başkan Ateş, HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine Odamızın çalışma ve faaliyetleri ile Bolu ekonomisinin güncel durumu hakkında özet bilgiler aktardı. HSK Başkan Vekili Yılmaz ise Bolu ekonomisinin gelişmesi ve büyümesine çalışmalarıyla katkı sağlayan Odamıza ve Başkan Türker Ateş’e teşekkür etti. Yılmaz, Odamızın çalışmalarını yakından takip etmeye devam edeceğini ifade ederek Başkan Ateş’e ve Oda Yönetim Kurulumuza başarılar diledi. Hizmet birimlerine de uğrayarak Odamız personeli ile bir süre sohbet eden HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, ayrıca ziyaret anısına Odamız özel defterini de imzaladı.