DOĞU MARMARA ÜNİVERSİTE-SANAYİ KONSORSİYUMU ODAMIZDA BİR ARAYA GELDİ

06 Kasım 2018 Salı - Doğu Marmara Üniversite-Sanayi Konsorsiyumu, Odamızda Başkan Türker Ateş'in evsahipliğinde toplandı.

Toplantıya Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Refik Özkorkmaz, Sakarya Üniversitesi Erasmus Koordinatörü Çisem Bektur ve beraberinde Erasmus Ofisi yetkilisi Abdullah Nalbantoğlu, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Erasmus Koordinatörü Prof.Dr. Seyit Köse ve beraberinde Erasmus ofisi yetkilisi Özlem Yelda Dilmen, Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörü Müge Kanuni Er ve beraberinde Dış İlişkiler Koordinatörlüğü yetkilileri Mehmet Mert Kaleci ve Muhammet Kağan Güney ile Odamız Genel Sekreteri İsmail Gören katıldı.

Toplantıda 2016 yılında başlatılan Doğu Marmara Üniversite-Sanayi Konsorsiyumu projesinin son durumu ele alındı, önümüzdeki dönemde yapılacak yeni proje çalışması ve alt faaliyetleri ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Duyurular   [Tümü]