BOLU DESTİNASYON TANITIM TOPLANTISI ODAMIZDA YAPILDI

30 Aralık 2020 Çarşamba / Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) aracılığıyla başlatılan “İller ve Destinasyonlar Tanıtımı ve Markalaşması” projesi kapsamında düzenlenen Bolu Destinasyon Tanıtım Toplantısı Odamızda Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ve Meclis Başkanı Halit Ergül'ün evsahipliğinde yapıldı.

Vali Ahmet Ümit’in başkanlığında yapılan toplantıya Türkiye Tanıtım ve TGA Genel Müdür Yardımcısı Elif Balcı Fisunoğlu, İş Geliştirme Müdürü N. Şebnem Tuna, TGA uzmanları, kurum ve sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda TGA tarafından hazırlanan “GoTurkey” tanıtım platformu için Bolu özelinde öne çıkan hususlar, turizm tanıtımı yönünden yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler istişare edildi. Başkan Türker Ateş, Oda olarak Bolu’nun turizm yönünden sahip olduğu zenginliklerin tanıtımına yönelik Oda olarak yapılan çalışmalar ve platformda yer alması gereken hususlar hakkında bilgi ve görüşlerini paylaştı.