BAŞKAN TÜRKER ATEŞ’E TOBB’DE BİR ÖNEMLİ GÖREV DAHA

13 Kasım 2018 Salı - Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde yer alan TOBB Tahkim Divanı'na seçilerek İlimize yeni bir başarı daha kazandırdı.

Başkan Türker Ateş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde bulunan, yerli ve yabancı tüm ticari işletmelerin arasındaki uyuşmazlıkların çözümünde en üst yetkili karar merci olarak görev yapan TOBB Tahkim Divanı’nda asil üyeliğe seçildi. Ateş’e TOBB Tahkim Divanı üyeliği, TOBB tarafından gönderilen bir yazıyla, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun imzasıyla tebliğ edildi.

Başkanımızı bu önemli göreve layık gören başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere TOBB yönetimine teşekkür ederiz.