BAŞKAN ATEŞ ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, gerçekleştirdiği üye ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Ateş, Odamız üyelerine yapmakta olduğu işyeri ziyaretlerine yeni üyelerle devam etti. Sırasıyla Yardemir Kuyumculuk, Gümüşçü Haluk, Gurme 14 Yöresel Ürünler, Ateşurgun Dayanıklı Tüketim Malları Ltd. (Siemens Bayii), Cihan Aygündüz (Aygündüz Kuyumculuk), Özen Organizasyon Ltd. (Live Düğün ve Toplantı Salonu - Köşe Döner), Appriva Tekstil, Akkent Yapı, Uzman Elektrik, Ümitak Yapı Malzemeleri ve Özel Damla Erkek Öğrenci Yurdu firmalarını ziyaret eden Başkan Ateş, Yardemir Kuyumculuk firmasında Odamız Meclis Üyesi Vedat Yardemir ve Çetin Yardemir, Gümüşçü Haluk firmasında işletme sahibi Haluk Boyacı, Gurme 14 firmasında işletme sahibi Ömer Ergül, Ateşurgun Dayanıklı Tüketim Malları Ltd.Şti. firmasında işletme sahibi Bülent Ateşurgun, Aygündüz Kuyumculuk firmasında işletme sahibi Cihan Aygündüz, Özen Organizasyon Ltd.Şti (Live Düğün ve Toplantı Salonu - Köşe Döner) firmasında işletme sahibi Ahmet Uğurlu, Appriva Tekstil A.Ş. firmasında Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akdağ, Akkent Yapı firma sahibi Kamuran Avcı, Uzman Elektrik firma sahibi Şükrü Doğan, Ümitak Yapı Malzemeleri sahipleri Erol, Ümit ve Tarık Ak, Özel Damla Erkek Öğrenci Yurdu firmasında ise işletme sahibi Özgür Saka ile bir araya gelerek firmaların çalışma ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldı, Odamızdan talep ve beklentileri dinledi.