BAŞKAN ATEŞ, GÜNEY KORE ASECA HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

27 Şubat 2019 Çarşamba - ASECA (Ankara-Seul Ekonomik İşbirliği Derneği) heyeti Başkan Türker Ateş'i makamında ziyaret etti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, ASECA (Ankara-Seul Ekonomik İşbirliği Derneği) CEO’su Hyo Kim, Yetkili Danışman Ph.D. Dong Wook Lee, Genel Sekreter Hamdi Tavşan, ASECA Türkiye Başkanı Üstüner Tavşan, Hüseyin Helvacıoğlu ve beraberindekilerden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Yapılan görüşmede Bolu ile Güney Kore firmaları arasındaki ticari ve ekonomik işbirliğini geliştirme yönelik yapılabilecek müşterek çalışma ve faaliyetler ile ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Türker Ateş, heyete Bolu’nun ekonomik ve sektörel yapısı, şehrin yatırım strateji ve olanakları hakkında bilgiler verdi. Ateş ayrıca, Odamız tarafından hazırlatılan Bolu’nun ihraç ürünler kataloğunu konuklara takdim etti.

Görüşmede ASECA CEO’su Kim ise ASECA’nın çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili Başkan Ateş’e bir sunum yaptı.

Duyurular   [Tümü]