BAŞKAN ATEŞ, BOLU’NUN TALEPLERİNİ BU KEZ DE TARIM VE ORMAN BAKANI PAKDEMİRLİ’YE AKTARDI

03 Haziran 2020 Çarşamba / Başkan Türker Ateş, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen çevrimiçi istişare toplantısına katılarak Bolu'nun talep ve beklentilerini Bakan Pakdemirli'ye aktardı.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin katılımıyla yapılan istişare toplantısı video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş de iştirak etti.

Toplantıda konuşan Başkan Türker Ateş, beyaz et ve süt ürünleri sektörlerinin talepleri, 20-25 Mayıs tarihleri arasında İlimizde yaşanan don felaketi sonucu zarar gören çiftçilerin kayıplarının telafi edilmesi için verilmeye başlayan desteklerin Bakanlıkça artırılarak devam ettirilmesi ve kırsal kalkınma destekleri gibi birçok başlıkta görüş ve taleplerini Bakan Pakdemirli’ye iletti.