AUTOMECHANIKA DUBAI 2019 Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu

İlgi: T.O.B.B.'nin 27.12.2018 Tarih ve 34221550-720-19538 Sayılı Yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, İstanbul Ticaret Odası’nın ilgili yazısına atfen; Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde, 10-12 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Atutomechanika Dubai 2019 Fuarı’nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu’nun İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, söz konusu fuarın milli iştirak katılım ücretinin 3.000 TL/m2 olarak belirlendiği ve Ticaret Bakanlığı’nın teşvik işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edileceği belirtilmiştir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikleri” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine rica olunur.

Duyurular   [Tümü]