9. MESLEK KOMİTESİ, İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN SORUN VE TALEPLERİNİ ANKARA'YA İLETTİ

Odamız meslek komitelerinin grup üyeleriyle yaptıkları toplantılar ve paydaşlarla yapılan görüşmeler devam ediyor.

İnşaat sektör firmalarının yer aldığı Odamız 9. Meslek Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Aydoğan Tekin, Meslek Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Alemdar ile Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Hasan Ayar, Odamızda gerçekleştirilen toplantıda meslek grubunda yer alan üye firmalarla bir araya geldi ve sektördeki güncel durum, firmaların sorun ve talepleri istişare edildi.

İnşaat Meslek Komitesi TBMM'de

İzleyen günlerde ise Odamız 9. Meslek Komitesi Başkanı Aydoğan Tekin, Komite üyeleri Abdullah Alemdar ve Hasan Ayar, Odamızda yapılan inşaat sektörü istişare toplantısında görüşülen konularla ile ilgili olarak sektör firmalarının sorun ve taleplerini iletmek üzere TBMM’de Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yü ziyaret etti.